Saturday 11 April 2020

Astăzi suntem închiși în case

Astăzi suntem îndepărtați de familie și prieteni. Oriunde ai fi în lume avem astăzi ceva în comun: suntem închiși în proprile noastre case. Astazi suntem 3 miliarde de oameni prinși în carantina vieții. Oare ce gândești acum? Unde te aflii acum? Care este povestea ta?
Este adevărat că de astazi povestea ta poate să devină un capitol din cartea mea Jurnal de carantina.
Ce trebuie să faci? Pune pe hârtie povestea ta de carantină, ideile și sentimentele tale. Adaugă minim o poza cu tine și o descriere a locului în care te afli. Trimite apoi povestea ta la email: alexandruvoda@gmail.com și povestea ta, alături de alte minunate povești ale oamenilor de pe toată planeta, se va publica în cartea Jurnal de carantina.

Sunt scriitorul Alexandru Bogdan Vodă și sunt un supraviețuitor al crizei provocate de Covid-19 și locuiesc in Tenerife. Vă las un mesaj important pe această cale. Voi verifica emailul meu în fiecare zi la ora 8:00 pm, atunci când soarele va coborî dincolo de linia orizontului. Voi selecta zilnic cele mai frumoase povești din carantină și le voi include în cartea Jurnal de Carantină. Nu ești singur! Sunt alături de tine. Aștept povestea ta.


Cartea o să o găsiti aici în Tenerife la https://www.facebook.com/impresionloscristianos/ care se va ocupa si de publicarea ei, sau o vei primi prin poștă dacă nu ești din Tenerife.

Despre mine: https://www.amazon.com/Alexandru-Bogdan-Voda/e/B06VVQLL8F%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share

No comments:

Post a Comment